2008. február 26., kedd

túl a harmadikon

Erős kezdééés, lanyha folytatás és egy szépen összekapott ma esti. Szuperek a többiek, komolyan!!! Öröm őket nézni :) És körübelül olyan, mintha egy osztálykiránduláson kommunáznánk, Adél aranyos, köszi neki.
Bori kitartááás!!!!
Anyámat várom pénteken, ordas bitch-et befűzöm csütörtökre repülni...

2008. február 24., vasárnap

*******

Ilyen az, amikor egy kivételes februári jóidőtől lemarad az ember...és a darabon dolgozik egy hete
nemtudni milyen redménnyel...nem mondom, hogy nem lehet élvezni. De nekem sok volt ez a mai antirepülés. MI a szarért nem lettünk kész?! Miért lesz szerdán fos idő?!
Miért vagyok én a szörnyteg mindig?? Nem szeretek az lenni!!!!!

2008. február 21., csütörtök

még 4 nap

A kűzdelem elkezdődött, a kimenetele nem előre látható, de mindenki szeret harcolni, szóval legalább ezt a részét jól kiélvezem. Remélem mindenki más is érzi a jó oldalát, ez lenne a lényeg azthiszem.

clubbed to death


Jó, hogy még most is képes vagyok a vasárnapomon rágódni:)
Jó, hogy ugyanúgy nem fogok időben lefeküdni.
De viszont nagyon humánus vagyok!

2008. február 18., hétfő

jelszó

2se oldalra a jelszavam, amit mindig elfeledek : rpSMIUMe

2008. február 17., vasárnap

ma mit repültél?

Ma nagyot repültem :)
Az ordas hideg és a beígért erős szél ellenére kibattyogtam Lacival újlakira, felmásztam, és némi szakértés után nemsokkal plafonon ültem a jó erős szélben, láttam h 4.5 el esek felfele, plafonra fel, ki vöröskő fölé. Onnan el a házakig, majd egy nagy hátszeles hussanással vissza. A szél egyébként dny volt, egész nap azt a starthelyet használtam, visszaszállni nem is volt olyan gáz oda, csak a startok a sok kővel...brrrr. Meglátogattam a virágosnyerget is, leszedtük valakinek az ernyőjét, kiváncsi vagyok Egeden mi volt...
Jah, nyitottam egy startkönyvet itt is, mivel mail-t többszöt nézek mint hogy a papírjaimat elővegyem ugyebár:)

2008. február 16., szombat

holtpont


Na a mai próba az egész ediggi legjobb volt, kiborult minden, aminek ki kellett. Talán mostantól van értelme csinálni és jó, hogy visszakaptam az osztályomat egy kicsit:) A tegnapi buláj kellemes csalódás volt, egész jól kibírtam két és fél óra alvással. Violkával nincs is közös képünk a gépen!! De szerzek egyet, megérdemli:)

2008. február 15., péntek

madarak és láb mission


én húgom :D

Fáradt vagyok, de legalább látok némi perspektívát a színdarabban. Magamban nem annyira, a hideg futkos a hátamon a gondolattól, hogy mit fognak csinálni a térdemmel. Ín kiszedéd, fúrás, csavarozás... A legrosszabb persze az, hogy legalább négy hónapig nem mehetek majd starthely közelbe. Azért nagyon jó volt, hogy kiderült vannak új bizalmaim, oda-vissza:)

Basszus, imádom a madarakat, jó lenne egy vércse vagy ölyv projekt nyárra :D
Kedvenc madaras videóm, Man and Bird nézzétek meg, gyönyörű! Nagyon benne van a repülés szépsége, mindig eszembe jut róla, hogy mekkora ajándék ez az egész és mennyire felfoghatatlanul hatalmas nagy és erős a világ amibe mi is körülnézhetünk...
*

2008. február 12., kedd

megfelelni

Nah ez fontos, erről beszélnem kell, mert nem teljesen tiszta, hogy az ember tulajdonképpen csak azoknak akar megfeleni, akikben saját ideális képét látja, vagy ettől függetlenül akarnak valaminek Mármint én a saját magam által tökéletesnek látott dolgoknak akarok megfeleni. De azt vettem észre, hogy nem csak ideáloknak, hanem kapcsolattartás miatt akárkinek meg akarhatunk feleni.
És azt hiszem az ember valakinek, valaminek mindig meg akar.

2008. február 10., vasárnap

ajándék napok by Óbuda

akvárium
Jpg és Chili, meg én pici Rush-al, toljuk:)

Kékmadár gazdájával és Óbudával, szép:)


Ma is, tegnap is és pénteken is Óbuda volt a kedvenc. Tömeggel, de nem is zavartak...talán mert egyre több ismerős arcot láttam benne, talán mert február elején 600-on tekeregtem. A szokásos rosszuldöntés, túlmeredeken tekerés játszik, de azért legalább nincs bajom a többiekkel, sem a fákkal...jó helyen vannak azok, nekem meg jobban kell figyelnem. És a teremtő erőmet is beüzemelhetném:) Rush nem szeret gyenge szélben feljönni, én meg nem szeretek kesztyűben startolni, de ma mégis és jobb is volt így. Az Esztiből még nem sikerült érdemi információt kiszednem tandem ügyben, de nagyon várom már! Köszönet érte Prukinak, Kátusnak!

2008. február 9., szombat

rinya

Ma testileg, lelkileg rinya voltam, és miért?
Donno...
Csak minden csúnya nézés, beszólás, lerohadás jobban fájt, mint egyébként. Olyan érzés, mintha hiányozna belőlem egy rész és a testem nem is a sajátom lenne és semmi szépet nem látok benne. Nem látok semmilyen célt abban amit csinálnom kell, csak abban amit szeretnék, csak várok valamire, de nem bírom jól ezt a leszívott ürességet...heh?
Holnap ígérem összekapom magam :(

2008. február 8., péntek

együttrepülés

Azért Óbuda ma szépen kiengesztelte az összes csalódásomat, még azt is, hogy lerohadtam és sokat néztem a többieket míg felértem újra...de aztán adott egy nagy 600-ra tekerést, meg Csabuval Csúcshegyezést, Anyával kiabálós beszélgetős, kösszönömmmm!
Juteszembe, szerdán kaptam egy lasztit :)

menni vagy nem menni?

Jóreggelt, jóreggelt!!! Már elmúlt az a 10am, és még mindig nem kaptam meg a végső döntést! Ha megkapom, akkor vagy indulunk, vagy irány Óbuda, tehát mindenképpen jó lenne tudni, hogy wtf.

Útálok várni!!! Egyesek szerint ez nem egyenlő a türelmetlenséggel...igazat adok a Kapitánynak.

jajjmááár!!!

törölve!!!!!!!!!!!!:( :( :( :( :(

2008. február 7., csütörtök

A felhők fölött...


...mindig süt a Nap....aztmondják. Egyelőre csak ezt látom:
Hi! Due to strong NE wind tomorrow we decided to cancel fridays task. Prognose for the weekend is better, but still NE wind. Weather forecast was really nice few days ago, but now temorary position of anticyclons and cyclons gives us quite strong NE wind. Lijak is protected for NE wind, here is possible to make nice flight even if the wind is up to 10m/sNE direction. This gives us hope for the competition. Anyway, tomorrow we will analize weather forecast again and decide for comp. At 10am tomorrow I will send you last decision.

sCHeißE!!!

idén összesen két és fél órát repültem, és egyáltalán nem tudom folytatni azt az 5 oldalt az én képről, nem is tudom honnan fogok még információt szerezni...
Ezen kívül a teljesitőképeségem a nagy nullával egyenlő.


It was nice to see Elek again, I haven't seen him for a long time:)

Hááá és Susán Peti életet mentett a videojával, köszönet érte, és a terjesztőnek is! A kép a vasárnapi Csolnokozás lenyomata. Megnéztem Zsu blogját, nagyon jó dolgok vannak ott, többeközött egy igazi What The Fuck videó --> jenesgy.blogspot.com

2008. február 5., kedd

Napocska

Végreeeeee! :D Az első termikek vasárnap Mókushegyen kárpótoltak az összes veszekedős, idegesítő, szar próbákért. A szél eléggé bebikult időnként, de így nem voltunk sokan és egész korrektül hátratekertem...az más kérdés, hogy már nem értem vissza...:) És az arcom egyértelmüen a leégés jeleit mutatta:p
Kéne írnom azt a 10 oldalt:S
És nemtom mi lesz Lijakkal, elég szarul néz ki...basszus

Nice a szünet, két napja az Érdi különitménynél alszom, mindkető(!) szuper volt, csak az idő nem, de majd holnap...ma meg elintézem a napszemcsit ha minden igaz.