2010. április 23., péntek

két német feladat között

hát, bullshit. merthogy tegnap ellopták szeretett kétkerekű járgányomat a sziget északi végéből. kevés használati tárgyhoz fűznek ilyen érzelmek, de az első megdöbbenés után tényleg sírni lett volna kedvem - azóta csak frissen fellángolt gyűlölettel tekintek az emberiségre. szóval az illető tényleg bekaphatja.

és az elmúlt hetekben többször megállapítottam, hogy ugyan nem volt jó hazajönni, de ezekért a beszélgetésekért bárhonnan. nehézügy...

2010. április 16., péntek

teret adok a hirtelen fellángolásoknak is - nemár, hogy csak a nagy szerelmekre korlátozódjam itt (hehe), és hamár zene: a Heligoland csalódást okozott, a White Material (Titanic, tegnap) soundtrack nagyon tetszett, wow (Stuart Staples - Tindersticks, megvilágosodtam:). a film is.

de miért döntöttem úgy álmomban, hogy a falnak márpedig baloldalon kell lennie?:)

2010. április 14., szerda

fáziskésés

nagyon költői párhuzamot tudnék vonni egy fizikai sérüléssel, mert az sem fáj igazán az első pár pillanatban, aztán egyszercsak. amikor már kicsit megnyugodott az ember. pedig már ott is mondtam, hogy nem fair, de csak mert tudtam, hogy nem az.

legalább súlya is van. meg utas és holdvilág:)

meg van egy olyan érzésem, hogy nem lenne helyes egyik változót a másiktól csak időtartam alapján megkülönböztetni...idő, tér, yeah

2010. április 8., csütörtök

ezt többször is be akartam linkelni, mint új szeletét az életemnek, rengeteg másik zenével egyetemben. a teljesség igénye nélkül. valami változott itthon, még csak igyekszem felvenni a fonalat.

Ain't No Sunshine


huh, kis csalás, de most volt időm: Black Swan, a tökéletes depresszív zuhanás:)) /thanks...again/

2010. április 5., hétfő

goodbye

hivatalosan is vege Ty Barnabas beli co-worker palyafutasomnak, bar a bucsuzkodast mar tegnap megkezdtem tokeletes szabadnapomon egy felmaraton futos flash-el (ordas felhokep, eg es fold osszeert, de van meg hova fejlodnom) es kedvenc helyeim meglatogatasaval. reggel enyhe panikkal ebredes, most mar fel egy negyed aggyal otthon, este koncert es a neheze, nice to meet you, de tenyleg.

S-t mar hazavittek delelott, nyilvanvaloan csak az anyukaja erkezese erdekelte (mar egy hete igazabol), de azert megosztotta velem is az efolott erzett boldogsagat, eros hianyerzetet hagyva maga utan: csend volt a hazban. mivel az osszes kedvenc ruhaja koszos, fogalmam sincs mit fog felvenni holnap, valoszinuleg addig lesz pizsamaban, amig ki nem mossak oket:)

a teljes erzelmi kaosz megkezdodott, de egyre jobban viselem, szoval lehet, hogy meg pakolni is elkezdek...

2010. április 1., csütörtök

csutortoki hoeses, sucks, elnezest...de sajnos eleg manipulativ:)

a husvetre valo tekintettel eleg sok "kozossegi tevekenyseg" zajlik, ami jo, mert az osszes diakkal talalkozom es idegesito, mert a szervezes allandoan alulmulja onmagat (is). meg faradt vagyok kicsit, most eloszor komolyan legszivesebben fel sem keltem volna egyik reggel. szerencsere uj koreai szomszedom megallas nelkul dudoraszik, illetve enekelget, ami baromi idegesito, de mivel egy hazban dolgozunk (es alapvetoen kedves, meg 37, meg ket gyerek, meg pap) igyekszem uralkodni magamon es nem kedvesen megkerni, hogy fejezze mar be (bazdmeg ejjel ketto van), szoval a reggeli menekules indokolt.

ejszakai fotozas rulez, a hegyteto felhoben, en meg egy brutal reflektor meretu zseblampaval felszerelkezve:) azt hiaba vartuk, hogy kitisztuljon, de a helyvaltoztatas megoldas lett vegul, talaltunk egy regi banyat, nagyjabol a legsotetebb gyuruk ura jelenethez tudnam hasonlitani az erzest, pedig addigra mar volt nemi holdfeny. hihetetlen elonyei vannak a termeszet ilyen merteku kozelsegenek. es persze, hianyolom mar a varosi ejszakai eletet neha, de a reggeli +2 szabad oraimat is erintetlen helyeken toltom altalaban, amit nagyon konnyu megszeretni.

azert egeszen biztosan nem koltoznek ide, elkezdtem elvezni a hazautazas tudatat, egyelore csak lappango izgatottsag es kezdodo erzelmi ingatagsag formajaban:)