2010. április 1., csütörtök

csutortoki hoeses, sucks, elnezest...de sajnos eleg manipulativ:)

a husvetre valo tekintettel eleg sok "kozossegi tevekenyseg" zajlik, ami jo, mert az osszes diakkal talalkozom es idegesito, mert a szervezes allandoan alulmulja onmagat (is). meg faradt vagyok kicsit, most eloszor komolyan legszivesebben fel sem keltem volna egyik reggel. szerencsere uj koreai szomszedom megallas nelkul dudoraszik, illetve enekelget, ami baromi idegesito, de mivel egy hazban dolgozunk (es alapvetoen kedves, meg 37, meg ket gyerek, meg pap) igyekszem uralkodni magamon es nem kedvesen megkerni, hogy fejezze mar be (bazdmeg ejjel ketto van), szoval a reggeli menekules indokolt.

ejszakai fotozas rulez, a hegyteto felhoben, en meg egy brutal reflektor meretu zseblampaval felszerelkezve:) azt hiaba vartuk, hogy kitisztuljon, de a helyvaltoztatas megoldas lett vegul, talaltunk egy regi banyat, nagyjabol a legsotetebb gyuruk ura jelenethez tudnam hasonlitani az erzest, pedig addigra mar volt nemi holdfeny. hihetetlen elonyei vannak a termeszet ilyen merteku kozelsegenek. es persze, hianyolom mar a varosi ejszakai eletet neha, de a reggeli +2 szabad oraimat is erintetlen helyeken toltom altalaban, amit nagyon konnyu megszeretni.

azert egeszen biztosan nem koltoznek ide, elkezdtem elvezni a hazautazas tudatat, egyelore csak lappango izgatottsag es kezdodo erzelmi ingatagsag formajaban:)

Nincsenek megjegyzések: