2008. augusztus 31., vasárnap

Holnap iskolába kell mennem.
Holnaptól hét hónapig iskolába fogok járni.
Hála a jó égnek nem kell feltétlenül nyolcra, mert 13. os vagyok...de akkoris. Nem vagyok képes felfogni, de vége van a nyárnak, egyszerre volt kurva rövid és végtelenül hosszú. Olyan mintha egy évet öregedtem volna vagy nem is tudom...
Közben semmit nem felejtettem, holnap bemegyek és minden szag a régi, minden ember a régi, mintha ott folytatódna ahol abbahagytuk.
De.
Szilárd elhatározásom, hogy NEM hagyom a hullámokat összecsapni a fejem fölött (az éjszaka tanulás még nem az), NEM fogok kétségbeesve rohangálni (hisztizni ér, de ritkán) és NEM hagyom a napfénymentes létnek köszönhető erősen nyomott hanulatot eluralkodni magamon (tehát legalább egyszer el kell zúzni itthonról), mert akkor végem lesz jaj.
(Számon is lehet kérni rajtam)
Take it easy és valami antilustaság üzemmód lesz optimalizálva.
És most rendet rakok a szobámban, muhaha:)

2008. augusztus 30., szombat

Hát méltóan befejeztem a szezont ezzel a három nappal, Morcheeba, Zagar, Quimby, Brains és Besh o drom voltak a kedvencek, az erdőn keresztül bemászás és a sátor otthonfelejtése teljesen háttérbe szorult az SZKV-val együtt, főleg mert a legjobb helyre sikerült besompolyogni aludni.
Egész kevesen voltak, a fesztivál területének méretéhez képest, mindig volt hely elöl is táncolni, helyess, Szegednek tök jó hangulata van, eddig még nem sétálgattam a belvárosban. És most megyek, veszek füzeteket...meg ceruzát és vonalzót...emelt fővel készülök a kivégzésemre:D

2008. augusztus 24., vasárnap

"és a fülünkben furcsa dallam töri a szíved össze halkan s mikor fejedhez ér a fejem ezt nem érted s nem érthetem"


Szééééééééééééééép és jó, a Tudom, hogy szeretsz a másik kedvenc sírós számom (pedig nem hallgatok hs7-t), nem tudom, vannak-e ilyenek mindenkinek, de ettől van abban valami jó is ha fáj még akkor is ha nem tudom miért :)


Itt van, ha valaki nem ismerné.

Kicsit élvezem a hideget, meg már néha teljesen ösz szaga van a levegőnek, bár sajnos ez egyetlen dolgot jelent...

2008. augusztus 22., péntek

Durván le lettem repülve, hétfőtől nagyon be kell keményítenem :D

2008. augusztus 20., szerda

Ma hihetetlen jó kis kék, girhelős nap volt, jó nagy hadsereggel indultunk, nagyon bika volt kettesben tekerészni másokkal, igazából semmi ordasat nem repültem, visszaforultam Miskolc után mert nulla szél lett és leszálltam a focipályán a meccs közepén, örültek nekem (komolyan).

2008. augusztus 19., kedd

Hát, a tegnapi napot durván elb@asztam (hiányzikazaspeeeen), meg a mait is, mert asszem napszúrás miatt, mindenesetre eddig itthon hánytam, de csütörtökre össze kell kapnom magam és zúzni, Ági durván befenyitett xcontesten :)

2008. augusztus 17., vasárnap

Végre! Nagyon szerettem volna és sikerült, kitekertem Nyikomról. Ilyen nem történt velem tavaly óta. De ma egy óra kitartó baszkodás után (ami alatt többször küzdenem kellett az életemért, konkrétan, hogy ne jöjjenek nekem) sikerült rájönnöm, hogy ez nem az a felhőalap, amivel én áttolom az erdőt, szóval szépen eloldalogtam balra és némi taknyoncsúszás után Visontánál bikán kitekertem valami ordas ernyőtépő cuccban, onnan elértem egy hatalmas hideg felhőutat, életemben nem utaztam még ennyit és nem fáztam még ennyire:) Mire Mezőkövesdhez értem teljesen összezárt minden, éppen beletörődtem a vesztembe, amikor picit kibukkant a nap a cirruszos foszlányos izén át, pont egy szántóföldnyi részen, onnan még sikerült kitekernem, láttam alattam lerohadni valakit ( Gyula ill. Gyöngyi) a sárga Omegával és aztán Gelejig adta. Akkor döbbentem rá, hogy ottvagyok, amikor beértem a központba, mivel Egeből már repültem oda, vicces volt, a madarak meg jófejek. A négy óra alvás nem hátráltatott nagyon, valahogy sokkal beletörődőbb voltam, mondjuk ha elbasztam a liftet, vagy vége volt, akkor nem szarakodtam túl a dolgot, ami ma pl segített.
Ja, Sziget adta tegnap, Deti meg a holdfogyatkozás, meg a csápjaim :)

2008. augusztus 15., péntek

Sziget rulez, merthogy kaptam egy ottalvós hetijegyet egy ismeretlen német (esetleg osztrák) sráctól...üldögéltem a többieket várva, kicsit félve a nagy ragaszgatós akciótól ( nem volt napim)...és oda osont hozzám, mondta, hogy keresett valakit akinek kell...kérdeztem melyik napra, mondta, hogy hát egész hétre... Jamiroquai, Irie Maffia, hajózás a Batyira, stb...
Muhaha;)
És ez még csak a kezdet :))

2008. augusztus 14., csütörtök

Éppen nagyon sok mindent írtam volna le a döntéseim súlyáról, amit mindig valahogy mélységes nyugalommal elengedek bízva valamiben, de nem tudom mi az...sajnos a szám vége nincs meg, fájdalmasan levágták én meg inkább elmegyek aludni:)
(mar chiquita)

2008. augusztus 12., kedd

trouble so hard :)
Nekem ez nem megy! Ma ismét lerohadtam pont ahol fordulni akartam, első szár végén, egy óra alatt értem oda szembeszélben...mivamááááá? Ráadásul egy olyan helyen, ahol biztos voltam benne h adni fogja..gáááz.
Viszont a harmadik autó megállt és bevitt a reptérre, mindenki nagy örömére egy ordas BMW-vel, Bálint sokat rágódott a dolgon...aztán maradt a lábnapoztatás a reptéren, egyedül, egész jó egyébként ott csendben fetrengeni.

2008. augusztus 10., vasárnap

Volver

2008. augusztus 8., péntek

Ajjaaaj, nem tudok kitekerni két napja, mindennek vége...
Tök aranyos az Envy, fly in peace, kicsit jobban kell küzdeni egy normális fordulásért mint az Aspennel, a zsákja nagyon király, meg tök lelkes, elég kemény, folyt. köv. ha már repültem vele valamit:)

2008. augusztus 5., kedd


Az MPC kupa legszebb pillanata :)))

2008. augusztus 4., hétfő

Hétvégén életemben először voltam utas tandemben (itt is köszi az ernyőt!) Balázzsal (VB), most már egészen biztosan tudom, hogy szeretnék vinni másokat magammal. Igazából majdnem ugyanúgy pörögtem, mint amikor egyedül tolom, csak közben annyira nem kötötte le a figyelmem, de gondolom aki nem repül egyébként annak nincsnek ilyen problémái. Igazából amennyire szeretek fent egyedül lenni, annyira jó amikor nem csak az ernyőmmel beszélhetek, meg tök tanulságos volt (66km).
Ma képtelen vagyok kimenni a napra mert eléggé kiütött, a következő projekt az Envy lesz, már alig várom, mondjuk szerdán Nyikomon... :)

Jobban belegondolva a repülésen (és ami hozzá tartozik) kívül semmi mást nem nagyon csináltam a nyáron és egyáltalán nem érzem, hogy kellett volna, pedig tavasszal elhatároztam, hogy fogok...hát nem kell ( jó, de, melózni).

Bertók Attila portré by Kollmann, szerintem tök érdekes, nem nagyon tudtam róla semmit.

2008. augusztus 1., péntek

Durva, hogy már csak egy hónap és újra kezdődik...