2009. július 26., vasárnap

Könyörgöm legyen repülhető holnap!

2009. július 25., szombat

"...I will be coming with you
Tonight, you're all that I want
You're all that I have, you're all I need..."

The Sounds: Midnight Sun, ami hangzását tekintve egyáltalán nem egyértelmüen része a zenei életemnek, viszont kivételeznem kell vele egyéb okok miatt (még a
White lies Death c. alkotása jöhetett volna szóba, csak azt egyébként is nagyon szeretem)...:)

Köszönöm, nem utolsó sorban.

2009. július 24., péntek

súlyosan hangulatromboló bejegyzés

Újabb kényszerfekvős nap:
a gép használhatatlanra lassult, mindjárt nekiállok a hatodik filmnek, a reggeli kelés magamtól korán (pedig milyen jó lett volna délig kiütve), tompa bezártság érzés (anyám itthon egész nap) és szúró fájdalom a bal vállamban a tetanusztól ( mert biztosan vérmérgezést kaptam volna a virágföldtől). Mérhetetlen menyiségű szabadidő, semmi lehetőség a feszültség levezetésére, egész napos agyalás és várakozás, időzitett atombombát csinál belőlem.

Lassan ismét eljutok a tükrök irtásáig a lakásban.

Óránként egyszer nagyjából felhívja anyámat valamelyik kedves rokonunk és megkérdezi tőle(!), hogy felvettek-e. - Neem!? Jaaaj, szegény, de azért jól van? - Persze, csak a feje fáj kicsit, de már betervezte az egész évét és majd jövőre biztosan.
Természetesen:)
Jó, nyilván ki van akadva, de azért elvárnám tőle, hogy ne jajongjon nekem ( mert bazmeg szerinted én élvezem?) és ne kérdezze meg három óránként, hogy hanyadikán megyek hova jövő júniusig, illetve hagyjon már békén, ha éppen bevonulok a szobámba és ne jöjjön azzal, hogy jaj, nem bántásból mondtam, mert azt meg tudom. 20 évi ismeretség után már nem egetrengetően nagy kérés, hogy beszéljük ezt meg holnap, nem?!


scheiße...

2009. július 22., szerda

Tollwood, ahol 2 után nem voltak részegek, Yoda nézett rám a vécében, 28 napból 7 napon nem esett és ahol egy bögrét sikerült vennem három hét alatt (anyámnak).

az abszolút kedvenceim, kerekekkel a lábuk helyén


minimál jóidő

a nutellán kívül tényleg minden kaja bio volt



*

Beütött a teljes letargia, egy félresikerült gnómnak érzem magam, bár ezen nem segít az itt sírás sem mondjuk...
Csak egyszerüen tudni szeretném, hogy miért! Hogy alapvetően nem vagyok képes bizonyos dolgokra, vagy nem teszek értük eleget, mert korlátolt vagyok, vagy lusta, vagy csak simán gyökér?!
Hihetetlen! És élvezem, mikor csinálok valami (általában), meg alapvetően egy mázlista vagyok, de mindent sikerült elbénáznom.
És a KRESZ, meg a nyelvizsga, meg a biosz csak egy dolog, de a repüléssel is ez van, a szüleimmel is ez van, a hülye szerelmi életemmel is, saját magamon sem tudok segiteni, mert még mindig ott tartok, ahol 17 évesen, hogy az első reakcióm saját magam utálata...

El kéne költöznöm egy hatalmas hegyre, valami kunyhóba, remetének és szépen megtanulni, hogy egyedül is lehet békésen éldegélni saját magammal.

Valami okos ismerősöm kifejtette egyszer, hogy milyen jó is nekem, mert én ikrek vagyok és ezért jó társasága vagyok magamnak. Hatalmasat tévedett.

Igyekszem a sziú indiánokra gondolni és jó harcosként viselkedni:)

2009. július 21., kedd

home sweet home

Hirtelen felindulásból hét stoppal, 10 óra alatt egy darabban sikerült hazajönnöm, ami igazából szép és jó, de közben persze azt is megtudtam ám, hogy 411 pontom van, ami lószar konkrétan ( kurva sok helyre felvennének vele, de pszichológiára nemhinném), szóval most kimondhatatlanul csalódott vagyok...illetve kimondhatóan, csak mindenki alszik már.

És hiába tudom, hogy még csak 20, meg anyám is így kezdte, elég nehezen dolgozom fel, hogy megint kezdhetek bioszt tanulni, elcseszek egy évet, vagy legalábbis nem azt fogom csinálni, amitől olyan érzésem lenne, hogy van értelme...és ezt úgy érzem, hogy közben nem hiszem, hogy majd attól leszek több emberileg, ha lesz egy papírom róla, meg persze tanulhatok nyelvet és csinálhatok valami tök érdekeset valahol ( bár ebben természetesen nem értünk egyet szüleimmel, miért is pont most:), de nagyon hiányzik a meggyőződésem. Egyszerűbb lenne vizsgákra tanulni, mint azon gondolkozni, hogy mit akarok igazából.

Félelmetes volt látni nagybátyámék elcseszett házasságát, aztán hazajönni, ahol meg nem történt semmi (soha nem történik) és megbizonyosodni róla, hogy egyiket sem szeretném. Fogalmam sincs hogyan fogom jobban csinálni, mint ahogy arról sincs, hogy fogom magam megóvni a teljes széteséstől/elszállástól/megőrüléstől:)

Csak úgy kéne nézni, mint egy hatalmas kozmikus stoppolást: a következő felvesz, de ha az nem akkor utána, egyébként is baromi szép a táj és mindegy, hogy állok-e itt még 15 percet...úgyis haza fogok érni még ma.

Nem volt jó hazajönni, ott sem találtam a helyem mindig, igazából tökmindegy, hogy hol vagyok, halál komolyan csak attól függ minden, hogy ki van mellettem. Asszem elég fáradt vagyok és nem is kedvelem magam túlságosan, pedig rengeteg pozitív töltetem van raktáron:)

2009. július 17., péntek

hatalmas vihar tombol eppen, haza is jottem, gyonyoruen eltevedtem bringaval, harom oran at azt sem tudtam merre vagyok, csak mentem:)

a legmeghatarozobb dolgok az elmult harom hetben (nincs sorrend), nehogy elfelejtsem oket:

csalad, mint fogalom
munka, szinten
maro hianyerzet
nutella:)
magany
szex
michael jackson
dohanyzas
dülferstraße
"az emberi viselkedes"
kettos (vagy tobbes) erzelmek
umgangsprache
felelosseg:)


ez most csak azert jutott eszembe, mert belem nyilallt, hogy a kovetkezo hetemet nem kene itt eltoltenem, tekintettel a jogositvanyomra, szoval holnap vadaszok vmi jegyet, hogy legyen hamarabb...visszarangattak a foldre:)

2009. július 16., csütörtök

Ma van az elso nap, hogy nem dolgoztam semmit az eg adta vilagon, nemi anyai gondoskodast leszamitva, de legalabb mar azt is tudom, milyen negy egetnivalo fiugyerekre vigyazni, meg etetni oket, meg nem eltevedni vasarlas kozben:)

Ugyamugy all a bal, nagynenem es nagybatyam felvaltva lelkiznek velem egymasrol, ma vegre beszelnek este, en meg nagyon remelem, hogy holnap nem arra jovok haza, hogy valnak...

Irjatok mar, hogy mizu!:)

Holnap beszabadulok nagybatyam munkahelyere szaunazni, nyamm

2009. július 14., kedd

Elso munkaszuneti napommal egyutt megkezdtem a nyariszunetet veeegre:D

Az elmult par napban eleg jo sokan voltak, tehat eleg faradt is voltam, meg itt volt mind a harom unokatestverem, szoval volt beszelgetopartner minden mennyisegben, meg tok jo sor is, szoval reggel mindig keson keltem, ami miatt nem volt idom reggelizni es netezni sem...

A varost a heten megprobalom megnezni, mert eddig csak a koleszt sikerult alaposabban megismernem, az mondjuk tetszett:) A ponthatarokat termeszetesen meg nem tudom, meg azt sem, hogy pontosan mikor jon haza nagybatyam, mert vele megyek majd en is, mert hiaba van mar rohadtul repulhetnekem, ezt most nem hagyom ki.

Olyan erzesem van, mint aki megismert egy csomo uj embert, mikozben az ittlevok fele szuletesem ota ismer, csak a masik fele igazan uj - van egy meghivasom valami kicsi nemet varosba uj unoktesomtol, ahol allitolag rengetegen repulnek, muha:)

Arra jottem ra, hogy OK, szar ha nem alszom, meg minden reggel keles, de kicsit olyan elegedett erzes tolt el, hogy tessek, kesz, megcsinaltam, amit kellett, jol. Ilyet soha nem ereztem iskolaban... Azt mondjuk meg mindig nem dontottem el, hogy ha nem vesznek fel, akkor mi lesz, elegge szet vagyok esve, kb fogalmam sincs, hogy mit szeretnek, bar ettol egyaltalan nem erzem magam rosszul, csak tudom, hogy felig haza szeretnek menni, mert hianyolom a nepet, de ha hazamegyek, akkor lesz olyan akit innen hianyolok, eleg scheiße...es legyen mar valaki msn-en ha mar vegre vagyok:)))))

2009. július 7., kedd

helyzetjelentes zuhogo esoben:

a faszom kivan erzes keveredik a az ujdonsag varazsaval, azert orulok, hogy kijottem:)

2009. július 1., szerda

Hihetetlen modon magamtol felebredtem, nem tudok visszaaludni, viszont leszakad a fejem a kialvatlansagtol...eddig eleg jol birtam az ejszakazast, de egy ido utan semmi jo nem szarmazik belole.

Ugyamugy meg nem olyan jo egyedul, de kozben jo erzes fuggetlenedni egy csomo mindentol erzelmileg, nemtudom mitol van ez, varom a penteket, hogy megint jojjon unokatesom szorakoztatni, addig fogamat osszeszoritva igyekszem nem megorulni a palacsintaktol.

Egyaltalan nincs honvagyam, nagyon jo, hogy minden mas es uj, viszont hianyoznak a kis barataim...