2008. május 18., vasárnap


Na, ma alaposan kirepkedtem magam Emő társaságában (aki csinált rólam ari képet juhúúúú), volt szép 4.5 ös lift is, aztán meg felhívott az Évi (Tót), itthon van megint (Kolumbiában tolta, wow), tök jó, ő is vérbeli RSE tag úgyhiszem, három brazil sráccal volt kint. Bár ennek nem tudja a jelentését egyelőre.
Tegnap kiéltük magunkat az IKEA-ban rendesen, meg a kocsiban egy másfél méteres munkalappal, sőt vettünk pulóvert, pólót, szívószálat, szappantartót, stb...
Van Helsing jó szar, a Nyolc tanú meg echte amerikai nyál. Anyámat (az eredetit) többet nem engedem filmet választani az biztos, muhaha. Jön a héten ey nice hidegfront, már nagyon várom ám! Kölyök felhívot, hogy bibibii, ő három órát repült...hát grat, a budiajtó is addig repült míg le nem akart szállni, ezért érdemes volt felhívnia.
Infó:Gawroche a Leheltéren lakik, és felajánlotta szállítós szolgálatait, szóval van egy újabb beépített emberünk Anyám! Jaaa és köszi a számot, tök jól adta.
Na ez igazi mélyen szántó bejegyzés volt!

2 megjegyzés:

Rebeka írta...

Nagyo cuki a képed:p Legalább toltad helyettem is!!!:) Szuper, h van mégegy beépített fuvarunk. Csak időben telefonáljunk:)))

Judit írta...

:)) Te meg aztán gyógyulj meg jövőhétre!!